top of page

Ditt italienska hem på Söder!

Casa Piadina

Casa Piadina är ingen riktig restaurang utan ett "italienskt hem" som erbjuder italiensk comfort food på ett enkelt sätt, precis som HEMMA i Italien!
Med stor kunskap och passion för itailensk mat och dryck erbjuder vi en smak av äkta familjär matkultur utan restaurangambitioner.

Utöver vår paradrätt piadina (läs här vad en piadina är) erbjuder vi antipasti, färsk pasta, pizza och italiensk husmanskost. Självklart lagar vi vår egen tiramisu (bäst i stan om vi får säga det själva!) och serverar vi italiensk gelato, espresso, cappuccino och olika italienska bakverk.

Här kan du läsa hela vår meny >>>
 

Hos oss kommer du för att prata, utbyta idéer, njuta av god enkel mat och skapa minnen.

Benvenuti HEM till oss på Casa Piadina!

Fästpunkt 1
IMG_8056.JPG

Vårt hem

Vi har en hemtrevlig lokal på Götgatan 78, vån 1 i Skrapan precis ovanför rulltrappan. Här kan du komma för att äta, fika eller helt enkelt umgås. 
Du kan också boka hela lokalen för ditt privata event och då blir det vi som fixar allt så du behöver bara ha roligt!  

IMG_8055.JPG

Våra event

Vi älskar att hitta på saker hos oss och utöver våra öppettider händer det oftast massor med roliga saker hos oss. Det enda kravet är att det ska vara kopplat till Italien eller matkulturen. Oftast blir det faktiskt båda! Kolla va vi har på gång eller kontakta oss för att hitta på något själv! 

image.png
IMG_8069.JPG

Vårt hem = ditt hem!

Vi älskar att låna vårt hem för era fina event! Och det kostar inget extra!
Vi har endast ett minimibelopp på 350kr mat per person för att kunna boka upp hela eller delar av vår lokal för ditt sällskap. 

Kolla gärna på våra menyer för att ha en idé om våra priser. 
Som exempel en buffé med antipasti + pizza, piadina och tiramisu kostar 350kr/person.  

OBS! Iom att vi har alkoholtillstånd går det inte att ta med eget dryck men vi har väldigt fördelaktiga dryckespaket så ingen behöver gå törstig härifrån! 

bottom of page